Hydrauliske kraftenheter er de viktigste drivkomponentene i hydrauliske systemer. Disse enhetene består hovedsakelig av en motor, et reservoar og en hydraulisk pumpe, og kan generere en enorm mengde kraft for å drive et hydraulisk system.

Fra vår utleie avdeling kan du velge blant et bredt spekter av midlertidig utstyr som er egnet for bruk i krevende miljøer. Utstyret dekker nødvendige godkjenninger i henhold til Norsok-forskriften, DNV-løftegodkjenninger og krav til bruk i EX-regulerte soner.

Våre HPU-er er egnet for bruk som Flushe Utstyr til Hot Oil Flush - HOF, Oljesirkulasjons Pumpe, Oljerensing, BOP Testing og Olje Spyling av rør og slanger. Utstyret benyttes ofte som et supplement eller til midlertidig bruk som hydrauliske kraftpakker, HPU på fartøyer, Ringline HPU eller Elektro Hydraulisk Aggregat for kraner, spoleapparater og vinsjer.

Våre hydrauliske pumper og Hydraulikk Aggregat er spesifisert for bruk med forskjellige væsketyper så som mineral- og syntetiske oljer inkludert Brayco. Vann og glykolbaserte væsker som Transaqua, Oceanic og BOP væsker. Hvis du søker etter hydrauliske kraftenheter eller aggregat, kan vi hjelpe deg med komplett oppsett inkludert personell, koblinger, slanger, manifolder og renhets test utstyr.
Ovenfor er en oversikt over noe av utleieutstyret vi har for landbasert, marine og oljeservice industrien

Lurer du på noe?

Kontakt oss når som helst hvis du har spørsmål angående våre produkter og tjenester.

Kontakt oss

lukk

Kontakt oss

Telefon: +47 56 12 67 00
post@bluesolutions.no